Нестала у Мадриду

ФБИ трага за Аном Кнежевић: Рониоци претражују канале

  • Извор: Мондо.рс
  • 04.06.2024. 11:38

Шпанска полиција и амерички Федерални истражни биро (ФБИ) трагају за Аном Кнежевић, која је нестала почетком фебруара ове године у Мадриду. Шпанско министарство унутрашњих послова објавило је снимак потраге неприступачних предјела и канала.

Првоосумњичени за нестанак ове Американке колумбијског поријекла јесте њен супруг Србин Давид Кнежевић, који је недавно ухапшен на Међународном аеродрому у Мајамију и он се од тада налази у притвору.

Како се види на снимку шпанска полиција и ФБИ трагају на неприступачним теренима, а виде се и полицајци у ронилачким одијелима који претражују канале и баре, које се налазе недалеко од мјеста гдје је посљедњи пут виђена жена.


Ана Кнежевић се прошле године доселила у главни град Шпаније, након стресног развода од Кнежевић. Посљедњи пут је виђена и контактирала је пријатеље почетком фебруара. У ноћи њеног нестанка непозната маскирана особа обојила је сигурносне камере, а потом је виђена како сат времена након тога излази из апартмана Ане Кнежевић у луксузном дијелу града, са кофером у руци.

Због поплава хиљаде људи морале да напусте своје домове, погинуле најмање 4 особе

Због поплава хиљаде људи морале да напусте своје домове, погинуле најмање 4 особе

Амерички органи открили су да је Давид Кнежевић у Србији изнајмио аутомобил који је прешао скоро 8.000 километара, те да је путовао по Европи. Идентичан аутомобил виђен је недалеко од апартмана у ком је боравила Ана Кнежевић, са таблицама које је власник тог дана раније пријавио да су украдене. Радник у продавници гдје је купљен спреј којим су обојене камере испричао је да особа која их је узела доста подсјећа на Давида Кнежевића.

Држављанин Србије налази се у притвору у Сједињеним Америчким Државама и њему се на терет ставља кривично дјело отмица, за које је запрећена казна и до доживотног затвора.

У паду тренажног авиона погинула двојица пилота

У паду тренажног авиона погинула двојица пилота


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Ловачки савети (Р)

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина