Језиво

Двије бебе пронађене закопане у дворишту: Мајка (22) под истрагом

  • Извор: Телеграф
  • 17.09.2024. 10:07

Тијело другог новорођенчета пронађено је закопано у дворишту куће у провинцији Парма у Италији, након што је 9. августа у истом подручју пронађено прво новорођенче, које је наводно умрло неколико дана раније.

Пронађени остаци, према првим истраживањима, представљају скелет бебе рођене око 40. недјеље и изгледа да датирају од прије више од годину дана, због чега је 22-годишњакиња, мајка бебе пронађене прошлог августа, под сумњом да је извршила два чедоморства.

Сумња се да је она можда убила и сакрила и прво дијете.

Према писању италијанских медија, против мајке новорођенчета, дјевојчице, води се истрага због убиства и прикривања леша. Наводно нико од чланова породице није знао да је трудна, чак ни отац дјетета.

Хаос током дебате: Кандидата за градоначелника ударио столицом

Хаос током дебате: Кандидата за градоначелника ударио столицом

Она није била код гинеколога и наводно се породила сама код куће, без ичије помоћи.

"Није могла све то да уради сама, није могуће", рекла је Соња, мајка младића за ког се испоставило да је отац бебе пронађене у башти породичне куће.

Он је рекао да није знао за трудноћу.

Посљедњих дана, истражиоци који су пронашли прво тијело вратили су се у кућу и, копајући, пронашли остатке другог тијела. У току је обдукција која треба да открије узрок и вријеме смрти.

Ново откриће, према првим информацијама, тиче се костију, па је према томе то тело закопано прије оног новорођенчета пронађеног 9. августа. Прецизно датирање биће важно за расвјетљавање случаја, а они који су видјели остатке увјерени су да је то је веома мало дијете.

Правобранилаштво: Плацеви се не могу додјељивати без накнаде, прекршен закон и на

Правобранилаштво: Плацеви се не могу додјељивати без накнаде, прекршен закон и на "кући Милановића"

Прелиминарни резултати обдукције тијела новорођенчета показали су да је у питању дјечак који је дисао и потом умро убрзо након рођења, али узроци смрти још нису разјашњени.

Веза између ова два проналаска још није разјашњена.

Мајка новорођенчета тренутно је једина под истрагом и они који је познају описали су је као студенткињу без посебних проблема.

(Телеграф.рс)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Серија: Ред Рок (16+)

    ''Серија: Ред Рок (16+)

  • 12:45 Серија: Мућке (Р) (12+)

    ''Мућке

  • 13:15 Серија: Истине и лажи (12+)

    ''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица