Jezivo

Dvije bebe pronađene zakopane u dvorištu: Majka (22) pod istragom

  • Izvor: Telegraf
  • 17.09.2024. 10:07

Tijelo drugog novorođenčeta pronađeno je zakopano u dvorištu kuće u provinciji Parma u Italiji, nakon što je 9. avgusta u istom području pronađeno prvo novorođenče, koje je navodno umrlo nekoliko dana ranije.

Pronađeni ostaci, prema prvim istraživanjima, predstavljaju skelet bebe rođene oko 40. nedjelje i izgleda da datiraju od prije više od godinu dana, zbog čega je 22-godišnjakinja, majka bebe pronađene prošlog avgusta, pod sumnjom da je izvršila dva čedomorstva.

Sumnja se da je ona možda ubila i sakrila i prvo dijete.

Prema pisanju italijanskih medija, protiv majke novorođenčeta, djevojčice, vodi se istraga zbog ubistva i prikrivanja leša. Navodno niko od članova porodice nije znao da je trudna, čak ni otac djeteta.

Haos tokom debate: Kandidata za gradonačelnika udario stolicom

Haos tokom debate: Kandidata za gradonačelnika udario stolicom

Ona nije bila kod ginekologa i navodno se porodila sama kod kuće, bez ičije pomoći.

"Nije mogla sve to da uradi sama, nije moguće", rekla je Sonja, majka mladića za kog se ispostavilo da je otac bebe pronađene u bašti porodične kuće.

On je rekao da nije znao za trudnoću.

Posljednjih dana, istražioci koji su pronašli prvo tijelo vratili su se u kuću i, kopajući, pronašli ostatke drugog tijela. U toku je obdukcija koja treba da otkrije uzrok i vrijeme smrti.

Novo otkriće, prema prvim informacijama, tiče se kostiju, pa je prema tome to telo zakopano prije onog novorođenčeta pronađenog 9. avgusta. Precizno datiranje biće važno za rasvjetljavanje slučaja, a oni koji su vidjeli ostatke uvjereni su da je to je veoma malo dijete.

Pravobranilaštvo: Placevi se ne mogu dodjeljivati bez naknade, prekršen zakon i na

Pravobranilaštvo: Placevi se ne mogu dodjeljivati bez naknade, prekršen zakon i na "kući Milanovića"

Preliminarni rezultati obdukcije tijela novorođenčeta pokazali su da je u pitanju dječak koji je disao i potom umro ubrzo nakon rođenja, ali uzroci smrti još nisu razjašnjeni.

Veza između ova dva pronalaska još nije razjašnjena.

Majka novorođenčeta trenutno je jedina pod istragom i oni koji je poznaju opisali su je kao studentkinju bez posebnih problema.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 12:00 Serija: Red Rok (16+)

    ''Serija: Red Rok (16+)

  • 12:45 Serija: Mućke (R) (12+)

    ''Mućke

  • 13:15 Serija: Istine i laži (12+)

    ''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Keto kuhinjica

    ''Keto kuhinjica