Русија

Дмитриј Медведев: Згазићемо рептила

  • Извор: Агенције
  • 11.07.2024. 07:18

Дмитриј Медведев, бивши предсједник Русије, сматра да се сукоб у Украјини неће окончати ни потписивањем мировног споразума.

Медведев наводи да ће се без обзира на потписивање мировног споразума временом на власт у Украјини "вратили радикали" који су инспирисани "западним непријатељима" Русије.

"Тада ће доћи вријеме да коначно згазимо рептила и забијемо дугачки челични ексер у ковчег бандеровске квази-државе. Уништићемо остатке његовог крвавог насљеђа и вратити преостале земље у крило Русије. Непријатељи Русије неће нигдје отићи. Акумулираће снагу и чекати нови згодан разлог да униште нашу земљу. Морамо бити спремни за будуће битке за одбрану отаџбине", написао је Дмитриј Медведев на свом каналу на Телеграму.

Убиле човјека па му одсјекле палац како би могле украсти новац са рачуна

Убиле човјека па му одсјекле палац како би могле украсти новац са рачуна

Руски предсједник Владимир Путин, подсјетимо, рекао је недавно да је спреман да прекине рат са Украјином и потпише мировни споразум ако Кијев повуче трупе са територија три области које је анектирала Русија и званично одустане од намјере да се учлани у НАТО.

Украјински предсједник Володимир Зеленски назвао је Путинов приједлог ултиматумом и рекао да је спреман да почне преговоре са Москвом чим Русија повуче своје трупе са украјинске територије.

"Жели да се одрекнемо неких наших окупираних територија, али жели и неокупиране територије. Неће стати. Неће бити замрзнутог сукоба", нагласио је Зеленски.

Ђоковић искрен: Био сам срећан, али и тужан када сам видио шта моја кћерка ради

Ђоковић искрен: Био сам срећан, али и тужан када сам видио шта моја кћерка ради


Пратите нас и путем Вибера

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Путуј, пробај, заволи (Р)

    '‘Путуј, пробај, заволи (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.