Rusija

Dmitrij Medvedev: Zgazićemo reptila

  • Izvor: Agencije
  • 11.07.2024. 07:18

Dmitrij Medvedev, bivši predsjednik Rusije, smatra da se sukob u Ukrajini neće okončati ni potpisivanjem mirovnog sporazuma.

Medvedev navodi da će se bez obzira na potpisivanje mirovnog sporazuma vremenom na vlast u Ukrajini "vratili radikali" koji su inspirisani "zapadnim neprijateljima" Rusije.

"Tada će doći vrijeme da konačno zgazimo reptila i zabijemo dugački čelični ekser u kovčeg banderovske kvazi-države. Uništićemo ostatke njegovog krvavog nasljeđa i vratiti preostale zemlje u krilo Rusije. Neprijatelji Rusije neće nigdje otići. Akumuliraće snagu i čekati novi zgodan razlog da unište našu zemlju. Moramo biti spremni za buduće bitke za odbranu otadžbine", napisao je Dmitrij Medvedev na svom kanalu na Telegramu.

Ubile čovjeka pa mu odsjekle palac kako bi mogle ukrasti novac sa računa

Ubile čovjeka pa mu odsjekle palac kako bi mogle ukrasti novac sa računa

Ruski predsjednik Vladimir Putin, podsjetimo, rekao je nedavno da je spreman da prekine rat sa Ukrajinom i potpiše mirovni sporazum ako Kijev povuče trupe sa teritorija tri oblasti koje je anektirala Rusija i zvanično odustane od namjere da se učlani u NATO.

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski nazvao je Putinov prijedlog ultimatumom i rekao da je spreman da počne pregovore sa Moskvom čim Rusija povuče svoje trupe sa ukrajinske teritorije.

"Želi da se odreknemo nekih naših okupiranih teritorija, ali želi i neokupirane teritorije. Neće stati. Neće biti zamrznutog sukoba", naglasio je Zelenski.

Đoković iskren: Bio sam srećan, ali i tužan kada sam vidio šta moja kćerka radi

Đoković iskren: Bio sam srećan, ali i tužan kada sam vidio šta moja kćerka radi


Pratite nas i putem Vibera

  • 20:00 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 20:50 Serija: Ko te šiša

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 21:20 Novine (12+)

    ''Novine (12+)

  • 22:15 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:30 Serija: Crna Guja (12+)

    ''Serija: Crna Guja (12+)

  • 23:05 Serija: 1993 (16+)

    ''Serija: 1993 (16+)