Белгија

Дјечаци силовали дјевојчицу у шуми: Намамили је ван града, па се иживљавали

  • Извор: Блиц
  • 09.05.2024. 15:58

Једну тинејџерку је њен дечко одвео у шуму да би је сексуално злостављали његови пријатељи у Белгији који су снимили напад својим телефонима и поделили слике на друштвеним мрежама, према извјештајима, у случају који је шокирао земљу.

У периоду од 2. до 6. априла током ускршњих празника 14-годишњу дјевојчицу злостављало је у три наврата десет малољетника, кажу тужиоци.

Главни осумњичени - дјевојчин 14-годишњи дечко - наводно је одвео дјевојчицу са собом у шумовито подручје Кабутербос у Западној Фландрији. Мјесто је популарно међу брдским бициклистима и налази се у близини аутопута.

Док су били тамо њен дечко ју је напао прије него што је наводно дозволио неколицини других дјечака да је такође сексуално нападну, пише "Дејли мејл".

Снимали злочин мобилним телефоном

Извјештаји кажу да је група снимила напад на својим паметним телефонима и поставила клипове на друштвене мреже.

Тужиоци су ухапсили десет осумњичених узраста између 11 и 16 година - за које су локални медији рекли да су дјечаци "имигрантског поријекла" - и одвели их на испитивање.

Од тада се појавило више детаља о осумњиченима.

Позивајући се на „добро постављене изворе“, белгијски медиј Ниеувсблад описао је дечка као „љубавника“ који је намјерно дозволио пријатељима да злостављају његову младу партнерку.

(Блиц)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Документарни програм (Р)

    'Документарни програм (Р)

  • 13:15 Аграр (Р)

    ''Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству, као и мноштво злата вриједних савјета, те приче о вриједним пољопривредницима, домаћинима, и плодовима њиховог рада

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина