Belgija

Dječaci silovali djevojčicu u šumi: Namamili je van grada, pa se iživljavali

  • Izvor: Blic
  • 09.05.2024. 15:58

Jednu tinejdžerku je njen dečko odveo u šumu da bi je seksualno zlostavljali njegovi prijatelji u Belgiji koji su snimili napad svojim telefonima i podelili slike na društvenim mrežama, prema izvještajima, u slučaju koji je šokirao zemlju.

U periodu od 2. do 6. aprila tokom uskršnjih praznika 14-godišnju djevojčicu zlostavljalo je u tri navrata deset maloljetnika, kažu tužioci.

Glavni osumnjičeni - djevojčin 14-godišnji dečko - navodno je odveo djevojčicu sa sobom u šumovito područje Kabuterbos u Zapadnoj Flandriji. Mjesto je popularno među brdskim biciklistima i nalazi se u blizini autoputa.

Dok su bili tamo njen dečko ju je napao prije nego što je navodno dozvolio nekolicini drugih dječaka da je takođe seksualno napadnu, piše "Dejli mejl".

Snimali zločin mobilnim telefonom

Izvještaji kažu da je grupa snimila napad na svojim pametnim telefonima i postavila klipove na društvene mreže.

Tužioci su uhapsili deset osumnjičenih uzrasta između 11 i 16 godina - za koje su lokalni mediji rekli da su dječaci "imigrantskog porijekla" - i odveli ih na ispitivanje.

Od tada se pojavilo više detalja o osumnjičenima.

Pozivajući se na „dobro postavljene izvore“, belgijski medij Nieuvsblad opisao je dečka kao „ljubavnika“ koji je namjerno dozvolio prijateljima da zlostavljaju njegovu mladu partnerku.

(Blic)

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: