Кентаки

Чувари масовно имали односе са робијашима, једна полицајка затруднила

  • Извор: АТВ
  • 28.02.2024. 12:26

Најмање 30 затворских чувара у Кентакију имало је интимне односе са затвореницима у само 16 мјесеци - при чему је једна службеница затруднила.

Њих 14 је кријумчарило дрогу.

Након дуготрајне борбе са државним званичницима око приступа евиденцији, лист "Хералд-Лидер" је дошао до мноштва интерних извјештаја о недоличном понашању иза затворских зидова.

Документи су се односили на случајеве који су настали током 16 мјесеци, закључно са новембром 2023.


Жена познатог репера без доњег веша ходала улицом

Жена познатог репера без доњег веша ходала улицом

У једном инциденту, Триста Фокс (39) оптужена је за силовање трећег степена у децембру 2022. године након што је с колегама имала полни однос са затвореником у државном затвору Кентаки у округу Лајон.

Још једна полицајка, која је дала оставку након што се сазнало за њену везу с робијашем, рекла је истражиоцима да је "рањива на романтичне помаке" свог партнера у затвору.

“Ухватио ме је у погрешно вријеме једног дана. Мислим, не знам шта још желите да кажем”, рекла је она, преноци "Хералд-Лидер".

"Кажем да само живим у овом тренутку", рекао је тај затвореник на испитивању.

У другом случају, службеница за условну казну у Овенсбороу је прошле године затруднила са осуђеником који је изашао на условну слободу.

Службеница поправног комплекса Сенди у округу Елиот отпуштена је 2022. године након што је запосленик видио да се затвореник састаје с њом 25 пута у року од неколико сати у различитим затворским спаваоницама.


Истина се дуго крила: Глумица предосјећала своју смрт, на крају се све обистинило

Истина се дуго крила: Глумица предосјећала своју смрт, на крају се све обистинило

Поред сексуалног малтретирања, "Хералд-Лидер" је извијестио да је још 14 запослених у затвору набавило дрогу и кријумчарило је у затвор и да су у неким случајевима за то плаћени.

Од 140 испитаних затворских службеника, 62 је отпуштено или дало отказ. Други су добили упозорења или обуку да се поправе.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: