Сви снимају, нико их не раздваја

Брутална туча двије дјевојке око мушкарца на љетовању у Грчкој

  • Извор: Она
  • 11.07.2024. 16:12

Британски туристи често су на гласу као прилично дивљи и неваспитани, а нов испад двије младе Британке на Криту учврстио је овај свеопшти став. Наиме, грчки медији увелико преносе вијести о суманутом инциденту који се одиграо у градићу Малију, удаљеном 30-ак километара од Ираклиона, највећег града на познатом грчком острву.

Двије британске туристкиње, које још увијек нису идентификоване, побиле су се насред улице на грчком острву Крит, односно у мјесту Малија, познатом као парти дестинацији.

Оне су се наводно потукле око једног мушкарца, а снимци ове туче круже друштвеним мрежама. Види се како се двије дјевојке, једна у црном топу и шортсу, друга у бијелом топу и сивом шортсу, више пута удара песницама и ногама.

Жена у бијелом је у једном тренутку чак своју супарницу ухватила за косу, повукла и слободном руком је ударила неколико пута, док је она немоћно млатарала рукама. Сцене су врло узнемирујуће, а на крају је дјевојка у црном оборена на земљу, гдје је остала да сједи са видним повредама.

Пролазници су шокирано посматрали инцидент, али се нико није усудио да покуша да раздвоји ове дјевојке.

Како се сезона одмора у Европи захуктава, тако су Британци све чешће у центру пажње због свог лошег понашања на морским дестинацијама, пише "Дејли мејл".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: