Svi snimaju, niko ih ne razdvaja

Brutalna tuča dvije djevojke oko muškarca na ljetovanju u Grčkoj

  • Izvor: Ona
  • 11.07.2024. 16:12

Britanski turisti često su na glasu kao prilično divlji i nevaspitani, a nov ispad dvije mlade Britanke na Kritu učvrstio je ovaj sveopšti stav. Naime, grčki mediji uveliko prenose vijesti o sumanutom incidentu koji se odigrao u gradiću Maliju, udaljenom 30-ak kilometara od Irakliona, najvećeg grada na poznatom grčkom ostrvu.

Dvije britanske turistkinje, koje još uvijek nisu identifikovane, pobile su se nasred ulice na grčkom ostrvu Krit, odnosno u mjestu Malija, poznatom kao parti destinaciji.

One su se navodno potukle oko jednog muškarca, a snimci ove tuče kruže društvenim mrežama. Vidi se kako se dvije djevojke, jedna u crnom topu i šortsu, druga u bijelom topu i sivom šortsu, više puta udara pesnicama i nogama.

Žena u bijelom je u jednom trenutku čak svoju suparnicu uhvatila za kosu, povukla i slobodnom rukom je udarila nekoliko puta, dok je ona nemoćno mlatarala rukama. Scene su vrlo uznemirujuće, a na kraju je djevojka u crnom oborena na zemlju, gdje je ostala da sjedi sa vidnim povredama.

Prolaznici su šokirano posmatrali incident, ali se niko nije usudio da pokuša da razdvoji ove djevojke.

Kako se sezona odmora u Еvropi zahuktava, tako su Britanci sve češće u centru pažnje zbog svog lošeg ponašanja na morskim destinacijama, piše "Dejli mejl".

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: