Очекују провокације

Бјелорусија спрема војску: Почиње нови рат?

  • 16.08.2024. 12:01

Министар одбране Бјелорусије Виктор Хренин и изјавио је данас да постоји велика вјероватноћа оружаних провокација из Украјине.

Хренин је на састанку о питањима војне безбједности, којем је присуствовао предсједник Белорусије Александар Лукашенко и највиши војни и безбједносни званичници, рекао да украјинска страна спроводи континуирано извиђање беспилотним летјелицама, уз покушаје да наруши бјелоруски ваздушни простор, преноси Белта.

Нови снимак веселог Јокића: Игра коло на свадби Дангубића

Нови снимак веселог Јокића: Игра коло на свадби Дангубића

''С обзиром на присуство украјинских оружаних формација у пограничним областима, остаје велика вјероватноћа припреме и извођења оружаних провокација на нашој територији'', навео је Хренин.

Предсједник Бјелорусије Александар Лукашенко рекао је на састанку да Бјелорусија има све што јој је потребно да одбије могуће, како је навео, "прљаве трикове против ње".

''Сузе саме теку када помислим да ће твоја 2 мала анђела расти без тако дивне мајке''

''Сузе саме теку када помислим да ће твоја 2 мала анђела расти без тако дивне мајке''

''Министар, државни секретар, и предсједник Комитета државне безбједности ме извјештавају да смо потпуно спремни да се супротставимо пријетњама које постоје против Бјелорусије'', истакао је Лукашенко.

На састанку су учествовали и државни секретар Савјета безбједности Бјелорусије Александар Волфович и начелник Генералштаба Павел Муравејко.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?