Očekuju provokacije

Bjelorusija sprema vojsku: Počinje novi rat?

  • 16.08.2024. 12:01

Ministar odbrane Bjelorusije Viktor Hrenin i izjavio je danas da postoji velika vjerovatnoća oružanih provokacija iz Ukrajine.

Hrenin je na sastanku o pitanjima vojne bezbjednosti, kojem je prisustvovao predsjednik Belorusije Aleksandar Lukašenko i najviši vojni i bezbjednosni zvaničnici, rekao da ukrajinska strana sprovodi kontinuirano izviđanje bespilotnim letjelicama, uz pokušaje da naruši bjeloruski vazdušni prostor, prenosi Belta.

Novi snimak veselog Jokića: Igra kolo na svadbi Dangubića

Novi snimak veselog Jokića: Igra kolo na svadbi Dangubića

''S obzirom na prisustvo ukrajinskih oružanih formacija u pograničnim oblastima, ostaje velika vjerovatnoća pripreme i izvođenja oružanih provokacija na našoj teritoriji'', naveo je Hrenin.

Predsjednik Bjelorusije Aleksandar Lukašenko rekao je na sastanku da Bjelorusija ima sve što joj je potrebno da odbije moguće, kako je naveo, "prljave trikove protiv nje".

''Suze same teku kada pomislim da će tvoja 2 mala anđela rasti bez tako divne majke''

''Suze same teku kada pomislim da će tvoja 2 mala anđela rasti bez tako divne majke''

''Ministar, državni sekretar, i predsjednik Komiteta državne bezbjednosti me izvještavaju da smo potpuno spremni da se suprotstavimo prijetnjama koje postoje protiv Bjelorusije'', istakao je Lukašenko.

Na sastanku su učestvovali i državni sekretar Savjeta bezbjednosti Bjelorusije Aleksandar Volfovič i načelnik Generalštaba Pavel Muravejko.

Pratite nas i putem Vibera

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Keto kuhinjica

    ''Keto kuhinjica

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.