Бивши амерички предсједник

Бил Клинтон на сахрани Етел Кенеди згрануо свијет: Флертовала си са мном...

  • Извор: Б92
  • 18.10.2024. 14:16

Бивши амерички предсједник Бил Клинтон одржао је бизаран говор на сахрани покојне Етел Кенеди, којој су присуствовали бројне утицајне личности, политичари и чланови њене породице.

Током свог говора у сриједу поподне у Вашингтону, Клинтон је открио присутнима шта заиста мисли о удовици Роберта Кенедија.

"Мислио сам да је ваша мајка мала маца", рекао је за покојну Етел, која је преминула у 96. години, а његове ријечи убрзо су пренијели свјетски медији и друштвене мреже.

Окупљени су у шоку слушали шта говори, а онда је Клинтон наставио да се присјећа детаља познанства с покојницом, па је потпуно мирно изговорио: "Флертовала је са мном на најневиније начине".

Присутни су га забезекнуто гледали, неки су се и на силу насмијали, а касније су испричали да је "добро што није споменуо и Монику Левински".

Ипак, то није спријечило Клинтона да настави у сличном тону, шалећи се на рачун чињенице да је покојница имала 11 дјеце.


"Сјећам се да сам јој једном рекао: 'Знаш, више не можемо рачунати на замјенску популацију јер нам је политика уперена против имиграната. Шта ћемо да радимо у вези с тим? Мислим да на је потребно више жена попут тебе".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Енерго клуб

    Гдје на једном мјесту добити информације из енергетике, како глобалне, а тако и домаће? Наш нови формат ‘Енерго клуб’ пружиће вам релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.