Bivši američki predsjednik

Bil Klinton na sahrani Еtel Kenedi zgranuo svijet: Flertovala si sa mnom...

  • Izvor: B92
  • 18.10.2024. 14:16

Bivši američki predsjednik Bil Klinton održao je bizaran govor na sahrani pokojne Еtel Kenedi, kojoj su prisustvovali brojne uticajne ličnosti, političari i članovi njene porodice.

Tokom svog govora u srijedu popodne u Vašingtonu, Klinton je otkrio prisutnima šta zaista misli o udovici Roberta Kenedija.

"Mislio sam da je vaša majka mala maca", rekao je za pokojnu Еtel, koja je preminula u 96. godini, a njegove riječi ubrzo su prenijeli svjetski mediji i društvene mreže.

Okupljeni su u šoku slušali šta govori, a onda je Klinton nastavio da se prisjeća detalja poznanstva s pokojnicom, pa je potpuno mirno izgovorio: "Flertovala je sa mnom na najnevinije načine".

Prisutni su ga zabezeknuto gledali, neki su se i na silu nasmijali, a kasnije su ispričali da je "dobro što nije spomenuo i Moniku Levinski".

Ipak, to nije spriječilo Klintona da nastavi u sličnom tonu, šaleći se na račun činjenice da je pokojnica imala 11 djece.


"Sjećam se da sam joj jednom rekao: 'Znaš, više ne možemo računati na zamjensku populaciju jer nam je politika uperena protiv imigranata. Šta ćemo da radimo u vezi s tim? Mislim da na je potrebno više žena poput tebe".

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Еnergo klub

    Gdje na jednom mjestu dobiti informacije iz energetike, kako globalne, a tako i domaće? Naš novi format ‘Еnergo klub’ pružiće vam relevantne aktuelnosti iz oblasti proizvodnje električne energije.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.