Актуелни предсједник

Бајденово понашање брине гласаче

  • Извор: Кликс
  • 11.06.2024. 09:55

Џо Бајден д‌јеловао је изгубљено и збуњено након што је завршио говор на Седмој конференцији о сакупљању средстава Глобалног фонда, показују недавно објављени снимци.

Након свог говора на прошлогодишњем догађају међународне организације за финансирање и партнерство, 81-годишњак је отишао с подијума прије него што се осврнуо око себе, наизглед несигуран куда иде.

Чинило се да пита некога у публици што би требао учинити сљедеће, прије него што се неспретно мотао по бини.

Извршни директор Глобалног фонда Петер Сандс рекао је “Хвала, господине предсједниче” с другог подијума, што је натјерало Бајдена да се нагло окрене према њему у очитом изненађењу.

Критичар Бајдена и републикански конгресман Мат Гез подијелио је исјечак на X-u, некадашњем Твитеру , у понедјељак, написавши: “Он то опет ради…”

И даље се постављају питања о томе хоће ли Бајден моћи издржати још четири године у Овалном уреду, усред предсједничке кампање пуне гафова.

Да ли се то Бајден унередио усред церемоније: Мреже се усијале

Да ли се то Бајден унередио усред церемоније: Мреже се усијале

У интервјуу за часопис Тајм објављеном раније овог мјесеца, предсједник је побркао кинеског лидера Си Ђинпинга с руским предсједником Владимиром Путином док је разговарао о царинама које је наметнуо Пекингу.

На питање хоће ли царине повећати инфлацију, рекао је: “Не, јер овд‌је је договор. Постоји разлика. Путину сам од самог почетка јасно дао до знања да – нисам, ми се не бавимо… “.

На тренутак је заћутао прије него што је додао: “На примјер, Трамп жели царину од 10 посто на све. То ће подићи цијену свега у Америци”.

Амерички сенатор: Бајден мјесечари у нови свјетски рат

Амерички сенатор: Бајден мјесечари у нови свјетски рат

Часопис Тајм био је присиљен транскрипту интервјуа додати напомену уредника, која гласи: “Напомена уредника: Чини се да Бајден овд‌је мисли на Сија, а не на Путина”.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Ловачки савети (Р)

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина