Италија

Александар (14) упуцан на паркингу, умро у наручју очуха: Ухапшени мушкарци!

  • Извор: Телеграф
  • 17.01.2024. 16:55

Александар И. (14) убијен је за викенд у Италији док је био са очухом, након што су нападачи испалили неколико хитаца, од којих га је најмање један погодио у груди. Дјечак је убрзо преминуо у наручју очуха.

До убиства је дошло у ноћи између петка и суботе на паркингу терминала Ц метроа у Пантану, између општина Рим и Монте Цомпатри.

Најмање шест метака испаљено је из аутомобила у покрету. До пуцњаве је дошло након свађе у бару, а сумња се да су меци требали да застраше дјечака из Румуније и његовог очуха.

Према ријечима очуха, неки људи су из три возила у покрету наводно пуцали у ваздух, вјероватно да их застраше. Међутим, један од метака погодио је дјечака у груди.

Шта је довело до пуцњаве за сада није јасно. Према првим информацијама из истраге, до сусрета на паркингу дошло је након свађе у бару у околини, која је избила неколико сати раније између групе очуха и ривалске банде, групе Синти повезане са локалним криминалом.

Двојица мушкараца за сада су ухапшена због убиства. У понедјељак, два дана након пуцњаве, Корум Петров (24) појавио се у полицијској станици и сам се предао.

Полиција је након тога ухапсила и Дина Петрова, рођака Корума. Дино се након убиства крио у кући тетке у општини Венето.

Према писању медија, полиција је поред Корума Петрова трагала за још четири особе, међу којима је био и Дино.

Полиција наставља да истражује мотив пуцњаве и да трага за осталим осумњиченима, пише Телеграф.

(Фото: Друштвене мреже)

Пратите нас и путем Вибера

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм

    '' Филм

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)