Bivši predsjednik SAD-a

Agenti američke tajne službe čuvaju Klintona u bolnici

  • Извор: Телеграф
  • 15.10.2021. 15:53

Bivši američki predsjednik Bil Klinton (74) primljen je u bolnicu u Kaliforniji u utorak uveče zbog infekcije, dok su ispred zgrade viđeni agenti američke tajne službe, kao i njegova supruga Hilari.

Klinton je smješten na intenzivnu njegu medicinskog centra UCI u kalifornijskom gradu Orindžu zbog infekcije urinarnog trakta koja se proširila njegovim krvotokom.

Kako se vidi na fotografijama, sa njim je bila i njegova supruga Hilari Klinton, dok su ispred zgrade snimljeni agenti tajne službe.

Takođe se ispred ulaza u bolnicu nalaze i policajci koji čuvaju stražu.

U saopštenju se navodi da je Klinton dobro reagovao poslije dvodnevne terapije i da će ostati u bolnici na posmatranju.

Klinton je na intenzivnoj njezi zbog privatnosti i bezbjednosti, a ne zbog toga što mu je ona i potrebna, rečeno je u zajedničkom saopštenju doktora iz bolnice i dr Lise Bardak, njegove privatne doktorke.

Klinton je u dobrom raspoloženju, razgovara sa porodicom i osobljem, budan je i šeta, navodi se u saopštenju.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм