Предсједник Србије

Вучић: Више новца за чишћење Зворничког језера

  • Извор: СРНА
  • 06.09.2024. 14:33

Предсједник Србије Александар Вучић изјавио је данас у Малом Зворнику да ће држава морати да уложи више новца за чишћење Зворничког језера, али и осталих језера у Србији, те потврдио да ће бити настављено са пројектима за развој Подриња.

"Зворничко, Борско, као и остала језера у Србији морају бити темељно очишћене. За то морају бити обезбијеђене боље машине", рекао је Вучић након што је заједно са предсједником Републике Српске Милорадом Додиком свечано дочекан у Малом Зворнику.

Говорећи о инфраструктурним пројектима у овом крају, Вучић је навео да ће до 19. децембра, када се слави Свети Никола, бити у промет пуштена саобраћајница Лозница-Шабац.

"Развија се све брже него што људи желе да виде", рекао је Вучић.

Додик и Вучић провозали се Зворничким језером

Додик и Вучић провозали се Зворничким језером

Грађани су Вучићу пренијели проблеме са којим се суочавају и шта им је потребно да их превазиђу.

Предсједницима Републике Српске и Србије у Малом Зворнику приређена изузетна добродошлица, док им је локално Удружење риболоваца уручило пригодне поклоне.

Двојицу предсједника стигли су чамцем преко Зворничког језера.

Додик и Вучић претходно су боравили у Бајиној Башти гдје су посјетили породичну дестилерију "Тим" и мљекару "Спасојевић", а увјерили су се и како се одвија реконструкција моста у Каракају, који спаја Српску и Србију.

Пратите нас и путем Вибера

  • 07:00 Свет пољопривреде (Р)

    Пољопривредна емисија дугогодишње традиције доноси провјерене информације знања и искуства која интересују сваког пољопривредника.

  • 08:00 Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:30 Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству.

  • 11:55 Вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.