Predsjednik Srbije

Vučić: Više novca za čišćenje Zvorničkog jezera

  • Izvor: SRNA
  • 06.09.2024. 14:33

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Malom Zvorniku da će država morati da uloži više novca za čišćenje Zvorničkog jezera, ali i ostalih jezera u Srbiji, te potvrdio da će biti nastavljeno sa projektima za razvoj Podrinja.

"Zvorničko, Borsko, kao i ostala jezera u Srbiji moraju biti temeljno očišćene. Za to moraju biti obezbijeđene bolje mašine", rekao je Vučić nakon što je zajedno sa predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom svečano dočekan u Malom Zvorniku.

Govoreći o infrastrukturnim projektima u ovom kraju, Vučić je naveo da će do 19. decembra, kada se slavi Sveti Nikola, biti u promet puštena saobraćajnica Loznica-Šabac.

"Razvija se sve brže nego što ljudi žele da vide", rekao je Vučić.

Dodik i Vučić provozali se Zvorničkim jezerom

Dodik i Vučić provozali se Zvorničkim jezerom

Građani su Vučiću prenijeli probleme sa kojim se suočavaju i šta im je potrebno da ih prevaziđu.

Predsjednicima Republike Srpske i Srbije u Malom Zvorniku priređena izuzetna dobrodošlica, dok im je lokalno Udruženje ribolovaca uručilo prigodne poklone.

Dvojicu predsjednika stigli su čamcem preko Zvorničkog jezera.

Dodik i Vučić prethodno su boravili u Bajinoj Bašti gdje su posjetili porodičnu destileriju "Tim" i mljekaru "Spasojević", a uvjerili su se i kako se odvija rekonstrukcija mosta u Karakaju, koji spaja Srpsku i Srbiju.

Pratite nas i putem Vibera