Александар Вучић

"Најтежа недјеља за српски народ од 13. до 17. маја"

  • 01.05.2024. 10:32

Предсједник Србије Александар Вучић изјавио је да ће најтежа недјеља за српски народ бити од понедјељка 13. маја до петка 17. маја.

Како је рекао очекује се да ће највјероватније гласање о резолуцији о Сребреници у Генералној скупштини Уједињених нација бити 13. маја, док ће Комитет министара Савјета Европе гласати о пријему тзв. Косова у ту организацију 16. или 17. маја.

"Највјероватније ће Савјет Европе донијети одлуку 17. маја ујутру. Свакако ће нам то бити најтежа недјеља, од 13. до 17. маја. Таблираће резолуцију о Сребреници 9. маја како се то каже, ови коспонзори - Нијемци као главни, Американци као помагачи. Тешко да ће 10. маја да стигну да гласају, тако да 13. маја највјероватније".

Вучић је то рекао предсједнику Републике Српске Милораду Додику на путу ка мјесту гдје ће бити постављен камен темељац и почети радови на изградњи Националног фудбалског стадиона.


Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.