Предсједник Србије

Вучић честитао Српској: Сачували сте огњишта нашег народа

  • Извор: СРНА
  • 08.06.2024. 21:16

Предсједник Србије Александар Вучић захвалио је вечерас предсједнику Републике Српске Милораду Додику зато што се, како је рекао, увијек борио, трудио и дао све од себе да сачува Српску у готово немогућим условима.

"Ја се хвалим инвестицијама, мени је лако, али њима је десетоструко теже из милион разлога. Честитам вам на томе што сте сачували огњишта нашег народа", рекао је Вучић у Београду, гдје је данас одржан Свесрпски сабор.

Он је поновио да ће од данас сваки министар Србије ићи у прву званичну посјету у Бањалуку и обрнуто, нагласивши да су данас постављени добри темељи за будућност.

Вучић на Тргу републике развио српску заставу

Вучић на Тргу републике развио српску заставу

Вучић је рекао да ће се Србија мудром и паметном политиком борити за остваривање националних интереса.

"Уколико неко помисли да на било који начин угрози опстанак Републике Српске, нико не треба да сумња на којој страни ће бити Србија", истакао је Вучић.

Он је изразио задовољство што српски народ има своју независност, слободу и што је у стању да сам доноси одлуке.

"Увјерен сам да ћемо сачувати слободу и Србије и Републике Српске", истакао је Вучић.

Пратите нас и путем Вибера

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:40 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?