Калуђерица

(УЗНЕМИРУЈУЋЕ) Мајка шамарала бебу стару неколико мјесеци, реаговала полиција

 • Извор: Курир
 • 24.04.2024. 22:28

Полиција је одмах реаговала када се на друштвеним мрежама појавио снимак мајке која шамара бебу, сазнаје Курир.

Како незванично сазнаје Курир, полиција је интервенисала у београдском насељу Калуђерица. Одмах су пронађени и мајка и дијете.

Мајка је превезена у здравствену установу, а у консултацији са тужиоцем Другог основног јавног тужилаштва биће јој поднијета кривична пријава за насиље у породици.

Беба није имала видљивих повреда, али је одмах прегледана у локалној здравственој установи, послије чега ју је преузео Центар за социјални рад и одвезено у болницу у Тиршову на даљи преглед.

Подсјетимо, жена је у "лајву" на ТикТоку шамарала дијете од само неколико мјесеци, док оно вришти. На снимку се чује како се она обраћа извјесној Биљани и позива је да види шта ради дјетету.

"Гледај сад ово Биљана како је ударам", говори она док шамара бебу.

Људи који су видјели снимак су били узнемирени...

Пратите нас и путем Вибера

 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

  Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

 • 16:10 Наша Српска (Р)

  ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

  ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

 • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)