Kaluđerica

(UZNЕMIRUJUĆЕ) Majka šamarala bebu staru nekoliko mjeseci, reagovala policija

 • Izvor: Kurir
 • 24.04.2024. 22:28

Policija je odmah reagovala kada se na društvenim mrežama pojavio snimak majke koja šamara bebu, saznaje Kurir.

Kako nezvanično saznaje Kurir, policija je intervenisala u beogradskom naselju Kaluđerica. Odmah su pronađeni i majka i dijete.

Majka je prevezena u zdravstvenu ustanovu, a u konsultaciji sa tužiocem Drugog osnovnog javnog tužilaštva biće joj podnijeta krivična prijava za nasilje u porodici.

Beba nije imala vidljivih povreda, ali je odmah pregledana u lokalnoj zdravstvenoj ustanovi, poslije čega ju je preuzeo Centar za socijalni rad i odvezeno u bolnicu u Tiršovu na dalji pregled.

Podsjetimo, žena je u "lajvu" na TikToku šamarala dijete od samo nekoliko mjeseci, dok ono vrišti. Na snimku se čuje kako se ona obraća izvjesnoj Biljani i poziva je da vidi šta radi djetetu.

"Gledaj sad ovo Biljana kako je udaram", govori ona dok šamara bebu.

Ljudi koji su vidjeli snimak su bili uznemireni...

Pratite nas i putem Vibera

 • 13:55 Vijesti

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 14:00 Еmisija: Ćirilica (R)

  Provokativna pitanja i još provokativniji odgovori, bujica oprečnih stavova i reči, teorije i dokazi, neotkriveno – sve nosi urednički potpis Marića koji na interesantan način sučeljava različita mišljenja i ogoljava stvarnost.

 • 16:10 Naša Srpska (R)

  ''Svakog ponedjeljka u 18 časova i 20 minuta u emisiji 'Naša Srpska' pogledajte aktuelne teme iz privrede, turizma, zdravlja, kulture i sporta iz svih krajeva naše zemlje.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 17:00 Serija: Nasljednici (12+) (R)

  ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života. Gro, Frederik i Еmil očekuju pravednu podjelu imanja, no sve što je majka imala, ostavlja vanbračoj ćerci Signe.

 • 17:50 Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  ''Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)