Traži pomoć

Upit zgrozio javnost: "Muž nije znao da da imaju kamere u 3 ujutru"

  • Извор: АТВ
  • 07.08.2023. 21:15

Na FB grupi "Mame Novosađanke" upit jedne od članova zgrozio je javnost.

Žena koja nije imenovana tražila je savjet od članova grupe zbog saobraćajnih prekršaja njenog supruga. On je napravio tri prekršaja, dva prolaska kroz crveno svjetlo u dva minuta, dok se trećeg prekršaja ne sjeća.

Ovaj prekršaj se trtira kao nasilnička vožnja, zbog čega prijeti i kazna zatvora kao i kazneni poeni. Po njenom opravdanju, "muž nije znao da imaju kamere i to u 3 noću".

Nestvarna slika na nebu iznad Banjaluke

Nestvarna slika na nebu iznad Banjaluke

Ona je pitala članove kako muž da izbjegne zatvor i sačuva posao. Ipak, ovaj njen upit nije naišao na odobravanje članova grupe.

- "Prolazak kroz crveno je potencijalno ubistvo sa predumišljajem. Za njega je najbolje da sam preda dizvolu i da ide peške. Ubiće nekoga! I šta onda???!!!".

- "Ne bi on tako jurio nego je htio da ga kamera snimi. Kamionom kroz crveno I preko pjesackog, zuri čovjek zeni doma da stigne".

-"Ja se iskreno nadam da će mu uzeti dozvolu ZAUVEK!"

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    Наша Српска