Traži pomoć

Upit zgrozio javnost: "Muž nije znao da da imaju kamere u 3 ujutru"

  • Izvor: ATV
  • 07.08.2023. 21:15

Na FB grupi "Mame Novosađanke" upit jedne od članova zgrozio je javnost.

Žena koja nije imenovana tražila je savjet od članova grupe zbog saobraćajnih prekršaja njenog supruga. On je napravio tri prekršaja, dva prolaska kroz crveno svjetlo u dva minuta, dok se trećeg prekršaja ne sjeća.

Ovaj prekršaj se trtira kao nasilnička vožnja, zbog čega prijeti i kazna zatvora kao i kazneni poeni. Po njenom opravdanju, "muž nije znao da imaju kamere i to u 3 noću".

Nestvarna slika na nebu iznad Banjaluke

Nestvarna slika na nebu iznad Banjaluke

Ona je pitala članove kako muž da izbjegne zatvor i sačuva posao. Ipak, ovaj njen upit nije naišao na odobravanje članova grupe.

- "Prolazak kroz crveno je potencijalno ubistvo sa predumišljajem. Za njega je najbolje da sam preda dizvolu i da ide peške. Ubiće nekoga! I šta onda???!!!".

- "Ne bi on tako jurio nego je htio da ga kamera snimi. Kamionom kroz crveno I preko pjesackog, zuri čovjek zeni doma da stigne".

-"Ja se iskreno nadam da će mu uzeti dozvolu ZAUVEK!"

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 18:35 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 18:40 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Serija: Ljubavni zalogaji (12+)

    ' '''Domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i ovaj simpatični sitkom.

  • 20:10 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ' ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 20:55 Serija: Ko te šiša (12+)

    Serija: Ko te šiša (12+)

  • 21:25 Serija: Preko Atlantika (12+)

    ''Serija: Preko Atlantika (12+)