Provjerava se da li ga je zapuštala i zlostavljala!

Tužilaštvo pokrenulo postupak protiv majke dječaka ubice iz "Ribnikara"

  • Извор: Курир
  • 22.05.2023. 10:35

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je po službenoj dužnosti formiralo predmet u vezi sa događajem u OŠ Vladimir Ribnikar od 03.05.2023. godine, kada je maloljetni K.K. lišio života devet lica i ranio još četvoro, od kojih je jedno preminulo, a kako bi se utvrdilo da li se u radnjama M.K. – majke maloljetnog K.K. stiču elementi krivičnog djela zapuštanje i zlostavljanje maloljetnog lica.

- Tužilaštvo je Policijskoj upravi za grad Beograd uputilo zahtjev za prikupljanje potrebnih obavještenja kojim je naloženo da se sasluša osumnjičena M.K. da se obavi razgovor sa pedagogom i psihologom zaposlenim u OŠ Vladimir Ribnikar, kao i da se preduzmu sve druge mjere i radnje potrebne za potpuno utvrđivanje činjeničnog stanja - navodi se u saopštenju tužilaštva.

Otac ubijene djevojčice: Doktorka je djeci puštala narodnu muziku da se povežu sa dušama poginulih?!

Otac ubijene djevojčice: Doktorka je djeci puštala narodnu muziku da se povežu sa dušama poginulih?!

Takođe, Gradskom centru za socijalni rad, kako se dodaje, naloženo je da izvrši dijagnostičku procjenu funkcionisanja porodice maloljetnog K.K. i o tome dostavi izvještaj tužilaštvu, kao i da utvrdi da li se navedena porodica odranije nalazila u evidenciji tog organa.

Doktorka reagovala na navode oca ubijene djevojčice:

Doktorka reagovala na navode oca ubijene djevojčice: "Neko žali u tišini, neko preko medija"

- Nakon što tužilaštvu budu dostavljeni izvještaji Policijske uprave za Grad Beograd i Gradskog centra za socijalni rad, javnost će bez odlaganja biti obavještena o daljem toku postupka i donetim odlukama - navodi se iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva.

Pratite nas i putem Vibera

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Документарни програм: Инстаграм, живот под филтером

    ''Документарни програм: Инстаграм, живот под филтером

  • 13:10 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.