Biljana Mašić

Supruga Mike Aleksića: Ne smijem da pričam ništa, moram da ćutim

  • 20.01.2021. 16:48

Biljana Mašić, glumica i profesorka na Fakultetu dramskih umjetnosti, supruga Miroslava Mike Aleksića koji je uhapšen zbog sumnje da je seksualno zlostavljao i uznemiravao polaznice njegove škole glume, oglasila se i istakla da joj je teško.

– Ja sam njegova žena i nekako je jasno da ja neću davati nikakve izjave o ovoj temi… Ništa neću odgovarati i neću se oglašavati. Biće šta bude… – rekla je Mašićeva, da bi na pitanje kako se osjeća povodom svega, ćutala tridesetak sekundi, a potom uz uzdah rekla:

– Ne postoji ništa što mogu više da kažem, videćemo… Razumem da vi radite svoj posao, ali shvatite i vi mene da mi je teško. Juče su me ceo dan čekali neki ljudi oko kuće. Ja ne smem da pričam ništa… Moram da ćutim… – rekla je vidno nesrećna supruga Mike Aleksića, i ušla u zgradu. Poslije nekog vremena je ponovo izašla iz zgrade, ušla u automobil, koji ju je sačekao i otišla u nepoznatom pravcu.

  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Прича се (Р)

    '''Политичка, дебатна, емисија ‘Прича се…’ доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 22:05 Серија: Ко те шиша (12+)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''''Телевизијска серија о једном од најпознатијих нарко босова - Јоакину "Ел Чапу" Гузману.