Огласиле се "Делије"

"Страдао је херојски, за народ и отаџбину"

  • Извор: Агенције
  • 26.09.2023. 16:06

На KиМ је проглашена тродневна жалост због убиства Игора М., Стефан Н. и Бојана М., а за сриједу, 27. септембар, Дан жалости је проглашен и на простору централне Србије.

Због убиства и Дана жалости изгледно ће бити одложен и 171. вјечити дерби између Партизана и Црвене звезде.

Међутим, "Делије" тугују и због чињенице да је убијени Стефан био велики навијач српског првака, али и поштен и добар човијек. 

Потресне ријечи супруге убијеног Србина из Звечана - Увијек ћеш бити најбољи тата на свијету

Потресне ријечи супруге убијеног Србина из Звечана - Увијек ћеш бити најбољи тата на свијету

"Делије" су позвале све да сутра од 19 часова у Храму Светог Саве одају пошту Стефану, навијачу Црвене звезде, али и свим Србима страдалим на Kосову и Метохији. 

- Обраћамо се свим Делијама, симпатизерима Црвене Звезде али и свим грађанима Србије. У недјељу ујутру херојски је за свој народ и своју отаџбину живот положио наш друг са трибине Стефан Недељковић. У вријеме када је требало да се одигра дерби са Партизаном, сутра (сриједа) у 19 часова у храму Светог Саве на Врачару одржаће се помен за покој душе Стефану и осталим херојима који су пали на Kосову и Метохији за слободу нашег народа и наше земље! Обавијестите све које познајете, поведите своје родитеље, дјецу, пријатеље... Да покажемо захвалност онима који су страдали за све нас! 

Вечан спомен новим Обилићима! KОСМЕТ ВЕЧНО ЗЕМЉА НАША! - стоји у саопштењу.

Пратите нас и путем Вибера