Огласила се на Инстаграму

Потресне ријечи супруге убијеног Србина из Звечана - Увијек ћеш бити најбољи тата на свијету

  • Извор: Новости.рс
  • 26.09.2023. 15:53

Још увијек чекам да ме неко пробуди из овог кошмара. Чекаћу јутро. Нећу да патетишем, знам да то не волиш. Надала сам се до посљедњег тренутка да ћеш изаћи из те зачаране шуме као побједник. Јер то јеси, наш суперхерој заувијек, са осмијехом који је свакоме уљепшавао дан, написала је између осталог супруга Стефана Недељковића са Kосова и Метохије, који је страдао у недјељу код манастира Бањска.

Био си најхрабрији човјек ког знам, највећег срца које никог није оставило чак ни у борби за сопствени живот и које те је довело до самог краја нашег овоземаљског путовања. Увијек ћеш бити најбољи тата на свијету и живећеш кроз њих у свакој секунди, сваком минуту и сату. Нека ти Бог подари царство небеско. Нека те анђели чувају, а ти чувај наша три чуда и мене одозго и дај нам само ђелић снаге коју си посједовао… Волимо те и живјећеш док год куца наше срце – написала је она на Инстаграму.

Пронађена дрога, оружје и кривотворени докумети са два идентитета

Пронађена дрога, оружје и кривотворени докумети са два идентитета

Подсјетимо, Стефан Недељковић је један од Срба који је страдао у недељу код манастира Бањска. Иза себе је оставио три кћерке, а како наводе грађани Звечана, био је и спортиста.

Kако пишу Новости, испред куће Недељковића људи долазе да изјаве саучешће породици поводом Стефановог (33) убиства, пише Блиц.

Наводи се и да породица још није преузела његово тијело.

На Kосову и Метохији, људи у тишини жале за убијеним Србима. Проглашена је и тродневна жалост.

Дан жалости прогласила је данас и Влада Србије, а односи се на 27. септембар.

Пратите нас и путем Вибера