Бивша дадиља

Српкиња чувала Трампову дјецу и открила шта Доналд мисли о Србима

  • Извор: Жена Блиц
  • 02.10.2024. 12:35

Милка Милисављевић из Гроцке радила је као дадиља у кући Доналда Трампа, осам година чувала је његову дјецу, синове Ерика и Доналда јуниора Трампа да би се након више година вратила у Србију.

Посљедњу деценију и по свог живота провела је у Гроцкој, а ево како је говорила о бившем америчком предсједнику и његовој породици.

Бивша дадиља Доналда Трампа говорила је за српске медије 2017. након што је он побиједио на изборима у Америци и стигао до Бијеле куће.

"Сто одсто сам била сигурна да ће да побиједи, иако сам чула од његовог противника, али сам сто одсто била сигурна да ће да побиједи, знала сам", рекла је ова Српкиња за "Пинк".

Добре вијести за пензионере: Сутра исплата пензија у Српској

Добре вијести за пензионере: Сутра исплата пензија у Српској

Посебно је издвојила "Трампов карактер, људскост и доброту". Осам година проведених у дому Трампових остало јој је у најљепшем сјећању.

"Воли он Србију, много воли Србију", поручила је.

"Доналд је увијек говорио да су европски народи добри, али је због мене сваком причао да су сви Срби добри", изјавила је једном приликом.

Ту је и занимљив податак да је Милки говорио поносно:

"Моја дадиља је Српкиња".

Како је навела, плата је била добра, а неријетко је добијала поклоне, преноси "Жена Блиц".

Открила је и да је умјела да запјева у кући Трампових па је један народњак и њему запао за уво, "Америка, Америка" који изводи Мирослав Илић, а дио те пјесме гласи: "Али метар мога села Америка цела".

Нетанјаху снимљен како бјежи у склониште

Нетанјаху снимљен како бјежи у склониште

Милка је радила у кући Трампових док је бивши амерички предсједник био ожењен Иваном Трамп са којом је добио синове и кћерку Иванку. Дадиља из Гроцке напоменула је да је Ивана била добра, али да су се мало "рјечкале" јер су биле веома блиске. Све су рјешавале чашом бермута или кафом.

Ивана Трамп звала ју је Милкић. Дивне успомене понијела је Милка из куће Трампових, преминула је 85. години у КБЦ "Звездара", двојица њених синова са породицама живе у Америци.

У једном интервјуу Милка је открила да је сарма Трампово омиљено српско јело, као и да је тежио да дјецу научи пооштењу, а да им је све друго пуштао на вољу.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Народ прича

    ''Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.