Bivša dadilja

Srpkinja čuvala Trampovu djecu i otkrila šta Donald misli o Srbima

  • Izvor: Žena Blic
  • 02.10.2024. 12:35

Milka Milisavljević iz Grocke radila je kao dadilja u kući Donalda Trampa, osam godina čuvala je njegovu djecu, sinove Еrika i Donalda juniora Trampa da bi se nakon više godina vratila u Srbiju.

Posljednju deceniju i po svog života provela je u Grockoj, a evo kako je govorila o bivšem američkom predsjedniku i njegovoj porodici.

Bivša dadilja Donalda Trampa govorila je za srpske medije 2017. nakon što je on pobijedio na izborima u Americi i stigao do Bijele kuće.

"Sto odsto sam bila sigurna da će da pobijedi, iako sam čula od njegovog protivnika, ali sam sto odsto bila sigurna da će da pobijedi, znala sam", rekla je ova Srpkinja za "Pink".

Dobre vijesti za penzionere: Sutra isplata penzija u Srpskoj

Dobre vijesti za penzionere: Sutra isplata penzija u Srpskoj

Posebno je izdvojila "Trampov karakter, ljudskost i dobrotu". Osam godina provedenih u domu Trampovih ostalo joj je u najljepšem sjećanju.

"Voli on Srbiju, mnogo voli Srbiju", poručila je.

"Donald je uvijek govorio da su evropski narodi dobri, ali je zbog mene svakom pričao da su svi Srbi dobri", izjavila je jednom prilikom.

Tu je i zanimljiv podatak da je Milki govorio ponosno:

"Moja dadilja je Srpkinja".

Kako je navela, plata je bila dobra, a nerijetko je dobijala poklone, prenosi "Žena Blic".

Otkrila je i da je umjela da zapjeva u kući Trampovih pa je jedan narodnjak i njemu zapao za uvo, "Amerika, Amerika" koji izvodi Miroslav Ilić, a dio te pjesme glasi: "Ali metar moga sela Amerika cela".

Netanjahu snimljen kako bježi u sklonište

Netanjahu snimljen kako bježi u sklonište

Milka je radila u kući Trampovih dok je bivši američki predsjednik bio oženjen Ivanom Tramp sa kojom je dobio sinove i kćerku Ivanku. Dadilja iz Grocke napomenula je da je Ivana bila dobra, ali da su se malo "rječkale" jer su bile veoma bliske. Sve su rješavale čašom bermuta ili kafom.

Ivana Tramp zvala ju je Milkić. Divne uspomene ponijela je Milka iz kuće Trampovih, preminula je 85. godini u KBC "Zvezdara", dvojica njenih sinova sa porodicama žive u Americi.

U jednom intervjuu Milka je otkrila da je sarma Trampovo omiljeno srpsko jelo, kao i da je težio da djecu nauči pooštenju, a da im je sve drugo puštao na volju.

Pratite nas i putem Vibera

  • 19:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 20:00 Imate riječ sa Milijanom Kos

    'Imate riječ sa Milijanom Kos', emisija glavne i odgovorne urednice informativnog programa, daće priliku riječima da stignu do vas.

  • 20:50 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:35 Serija: Aviondžije (12+)

    'Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

  • 22:05 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:20 Serija: Mućke (12+)

    ''Serija: Mućke (12+)