Rijaliti učesnica pojavljuje se u majici karakterističnoj za Principe i Belivuka

  • 23.03.2021. 21:13

Aleksandra Nikolić, učesnica "Zadruge", u ovom rijalitiju, koji je počeo da se emituje u septembru prošle godine i još uvijek traje, pojavila se nekoliko puta u majici sa likom Nikole Tesle, koja je zaštitni znak pristalica nedavno uhapšenog Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, i njegove "navijačke" grupe Principi, koja je služila kao paravan za bavljenje kriminalom.

Podsjetimo, Belivuk i njegova desna ruka Marko Miljković Mare uhapšeni su 4. februara sa više od dvadeset pripadnika njihove kriminalne grupe i sumnjiče se za najteža krivična dela, među kojima su otmice i ubistva.

Belivukovi "navijači" imaju svoje simbole, koje su štampali i na majicama, a navodno su ih prodavali i u butiku na stadionu Partizana. Jedan od njihovih simbola je i lik Nikole Tesle uz natpis "slikarstvo", a starleta Aleksandra Nikolić, koja se i dalje nalazi u rijalitiju, više puta se od septembra pojavljivala baš u takvoj majici.

- Ona je u programu uživo viđena u majici koja je karakteristična za Principe i Velju Nevolju, a čak je i sam Belivuk više puta uslikan u identičnom odjevnom komadu - kaže izvor.

Тагови: