Рониоци га пронашли

Пронађено тијело војника Војске Србије

  • Извор: Агенције
  • 16.04.2024. 11:28

Тијело заставника Мијодрага Тошковића јутрос су пронашли рониоци.

Тошковић је јуче приликом реализације редовних вјежбовних активности десантирања из хеликоптера на водену површину нестао у каналу Дунав-Тиса-Дунав.

Тијело су пронашли рониоци 72. бригаде за специјалне операције заједно са припадницима ронилачке јединице Жандармерије и припадницима Сектора за ванредне ситуације Министарства унутрашњих послова.

Старији водник Бранко Војводић, који је јуче тешко повријеђен, превезен је на Војномедицинску академију у Београду гдје је синоћ оперисан. Након операције налази се на интензивној њези.

Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић формирао је комисију за испитивање догађаја, која има задатак да сагледа све околности и утврди узрок његовог настанка. Стручне комисије за испитивање догађаја формирали су и командант Ратног ваздухопловства и ПВО и командант 72. бригаде за специјалне операције.

Несрећа на вјежби Војске Србије: Специјалац тешко повријеђен у скоку из хеликоптера, трага се за другим

Несрећа на вјежби Војске Србије: Специјалац тешко повријеђен у скоку из хеликоптера, трага се за другим

На лице мјеста изашли су представници Вишег јавног тужилаштва у Панчеву и овлашћена службена лица војне полиције.

Потпредсједник Владе и министар одбране Милош Вучевић и начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић упутили су телеграме саучешћа породици страдалог припадника 72. бригаде за специјалне операције.

Заставник Мијодраг Тошковић рођен је 1980. године на Цетињу. У професионалној служби у Војсци Србије био је од 2000. године. Више пута је одликован и награђиван за резултате у служби. Био је ожењен и отац троје дјеце.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм