Министарство одбране

Несрећа на вјежби Војске Србије: Специјалац тешко повријеђен у скоку из хеликоптера, трага се за другим

  • Извор: Агенције
  • 15.04.2024. 16:02

Подофицир Војске Србије тешко је повријеђен током вежбе на каналу Дунав-Тиса-Дунав, док се за другим подофициром након пада у воду и даље трага, саопштило је Министарство одбране.

"Приликом реализације редовних вјежбовних активности десантирања из хеликоптера на водену површину канала Дунав-Тиса-Дунав, у рејону војног комплекса 'Орешац', данас око 12.15 часова тешко је повређен један подофицир из састава 72. бригаде за специјалне операције док се за другим подофициром, након пада у воду, и даље трага“, саопштено је из Министарства одбране Србије.

 Повређени подофицир је након указане прве помоћи хитно превезен у Општу болницу у Вршцу.

„О резултатима потраге за припадником 72. бригаде за специјалне операције, као и о стању повређеног припадника, јавност ће бити обавештена", кажу у Министарству одбране.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм