Ана Радуловић

Преминула кћерка Саше Радуловића

  • Извор: Курир
  • 28.07.2024. 15:18

Ана Радуловић, кћерка политичара Саше Радуловића, преминула је у четвртак у 27. години.

Отац Саша, мајка Тања и брат Андреј опростили су се од Ане потресним ријечима:

"Наша блистава Ана, наша вољена кћерка и сестра, наша љубав, наша свјетлост, наш понос, наша срећа, наша радост, душа наша, наша Ана, отишла је са овог свијета 25. јула 2024. године изненада, без најаве. Али остаће вјечно са нама, у нама, у нашим животима. Живјела је живот пуним плућима, са широким осмијехом, пуна живота, духа и радости. Осјећала је, примала, давала и зрачила љубав и племенитост свима који су били око ње. Вјечно ћемо је чувати у нашим срцима, мислима и сновима", пише у потресној читуљи коју је породица дала младој Ани.

Жена ухваћена у непримјереној радњи на базену пуном дјеце

Жена ухваћена у непримјереној радњи на базену пуном дјеце

Окупљање на посљедњи испраћај почиње у уторак, 30. јула у 11.30 часова на Новом гробљу у Београду, у великој сали капеле. Излазак из капеле и одлазак на гробно мјесто креће у 12.30 часова.

Ана Радуловић била је мастер молекуларне биологије.

Њен отац, Саша Радуловић, био је министар у Влади Србије од септембра 2013. године до јануара 2014, потом и предсједник удружења "Доста је било".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:40 Тајне музеја

    'Тајне музеја

  • 17:00 Серија: Насљедници (Р) (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.

  • 17:50 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.