Ana Radulović

Preminula kćerka Saše Radulovića

  • Izvor: Kurir
  • 28.07.2024. 15:18

Ana Radulović, kćerka političara Saše Radulovića, preminula je u četvrtak u 27. godini.

Otac Saša, majka Tanja i brat Andrej oprostili su se od Ane potresnim riječima:

"Naša blistava Ana, naša voljena kćerka i sestra, naša ljubav, naša svjetlost, naš ponos, naša sreća, naša radost, duša naša, naša Ana, otišla je sa ovog svijeta 25. jula 2024. godine iznenada, bez najave. Ali ostaće vječno sa nama, u nama, u našim životima. Živjela je život punim plućima, sa širokim osmijehom, puna života, duha i radosti. Osjećala je, primala, davala i zračila ljubav i plemenitost svima koji su bili oko nje. Vječno ćemo je čuvati u našim srcima, mislima i snovima", piše u potresnoj čitulji koju je porodica dala mladoj Ani.

Žena uhvaćena u neprimjerenoj radnji na bazenu punom djece

Žena uhvaćena u neprimjerenoj radnji na bazenu punom djece

Okupljanje na posljednji ispraćaj počinje u utorak, 30. jula u 11.30 časova na Novom groblju u Beogradu, u velikoj sali kapele. Izlazak iz kapele i odlazak na grobno mjesto kreće u 12.30 časova.

Ana Radulović bila je master molekularne biologije.

Njen otac, Saša Radulović, bio je ministar u Vladi Srbije od septembra 2013. godine do januara 2014, potom i predsjednik udruženja "Dosta je bilo".

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 16:40 Tajne muzeja

    'Tajne muzeja

  • 17:00 Serija: Nasljednici (R) (12+)

    ''Danska serija 'Nasljednici', otvara priču o porodici poznate i ekscentrične umjetnice, Veronike, koja nakon smrti svoju djecu stavlja na veliki ispit života.

  • 17:50 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom (R)

    Putujte po svijetu sa Robertom Dacešinom, jer će vam se apetiti za putovanjem i svim biserima koje ono nudi sigurno povećati.

  • 18:20 Еmisija: Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

    Еmisija: Putuj, probaj, zavoli sa Lazarom (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem

    ‘Nedjeljne vijesti sa Predragom Ćurkovićem’ pregled je sedmice sa pažljivo odabranim aktuelnim temama, komentarima, sagovornicima i zanimljivim pristupom najvažnijim informacijama iz zemlje, regiona i svijeta.