Корисници без услуга

Пошта Србије: Албанци упали у пошту у Бањској, украдена опрема, причињена штета

  • 25.09.2023. 12:45

Јавно предузеће "Пошта Србије“ саопштило је да је у току претходне ноћи, између 24. и 25. септембра дошло до упада албанских терориста у објекат поште у Бањској, те да причињена је велика материјална штета, као и да је оштећена имовина и украдена опрема.

- Албански терористи овим вандалским чином, не само да су довели до тога да ће привремено бити обустављено пружање поштанских услуга Бањској, него су – инспирисани неодговорном и опасном политиком Аљбина Kуртија свјесно и намјерно наставили са застрашивањем и уништавањем свега што је српско на Kосову и Метохији - као и отежавањем несметаног кретања, рада и свакодневног живота свих оних који се противе неразумној политици привремених органа власти у Приштини, наводи се у саопштењу које је, прије свега, упућено, корисницима општине Звечан, село Бањска, на Kосову и Метохији.

С обзиром на да ЈП „Пошта Србије“ тренутно није у могућности, због блокаде од стране наоружаних лица дугим цијевима, да тачно утврди размјере причињене штете, јавност ће бити накнадно обавијештена о томе када ће пословница поште у Бањској отпочети са радом, наводе из овог јавног предузећа.

Пратите нас и путем Вибера