Korisnici bez usluga

Pošta Srbije: Albanci upali u poštu u Banjskoj, ukradena oprema, pričinjena šteta

  • 25.09.2023. 12:45

Javno preduzeće "Pošta Srbije“ saopštilo je da je u toku prethodne noći, između 24. i 25. septembra došlo do upada albanskih terorista u objekat pošte u Banjskoj, te da pričinjena je velika materijalna šteta, kao i da je oštećena imovina i ukradena oprema.

- Albanski teroristi ovim vandalskim činom, ne samo da su doveli do toga da će privremeno biti obustavljeno pružanje poštanskih usluga Banjskoj, nego su – inspirisani neodgovornom i opasnom politikom Aljbina Kurtija svjesno i namjerno nastavili sa zastrašivanjem i uništavanjem svega što je srpsko na Kosovu i Metohiji - kao i otežavanjem nesmetanog kretanja, rada i svakodnevnog života svih onih koji se protive nerazumnoj politici privremenih organa vlasti u Prištini, navodi se u saopštenju koje je, prije svega, upućeno, korisnicima opštine Zvečan, selo Banjska, na Kosovu i Metohiji.

S obzirom na da JP „Pošta Srbije“ trenutno nije u mogućnosti, zbog blokade od strane naoružanih lica dugim cijevima, da tačno utvrdi razmjere pričinjene štete, javnost će biti naknadno obaviještena o tome kada će poslovnica pošte u Banjskoj otpočeti sa radom, navode iz ovog javnog preduzeća.

Pratite nas i putem Vibera