Sremski Karlovci

Pogled u smrt: "Za dlaku" izbjegnuta tragedija

  • Извор: Телеграф
  • 02.04.2023. 10:38

Korisnike društvenih mreža iznenadilo je nepoštovanje saobraćajnih propisa u Sremskim Karlovcima, gdje je u petak "za dlaku" izbjegnuta nesreća.

Naime, kako se primijeti na snimku koji je objavljen na Instagram stranici 192.rs, u dijelu u kom se saobraćaj odvija dvosmjerno, a preticanje je zabranjeno, jedan automobil pokušava da zaobiđe kolonu kamiona i time ozbiljno ugrožava bezbjednost svih učesnika.

U susret mu se kretao drugi automobil pri velikoj brzini, pa da jedan od kamiona nije ostavio prostora automobilu da se vrati u svoju traku, vrlo je vjerovatno da bi došlo do teške nesreće.

Da li je ovo buduća prva dama Crne Gore?

Da li je ovo buduća prva dama Crne Gore?


Građani, vidno bijesni, komentarisali su da im je muka od ovakvih prekršaja jer baš zbog ovakvih grešaka dolazi do teških nesreća u kom ljudi gube život. Kako smatraju, ovakav incident trebalo bi da bude zeleno svjetlo za oduzimanje dozvole.

- Postoji jedan lijek. A zove se oduzimanje dozvole. Nakon godinu dana svi bi vozili po propisima i čuvali bi dozvolu. Dok to ne bude biće nam ovako - piše u jednom od komentara.

Podsjetimo, prošle godine u saobraćajnim nezgodama na putevima Srbije stradale su 552 osobe, među kojima je bilo 127 mladih, a saobraćajna policija napisala je rekordan broj prekršajnih prijava.

Gori kuća u banjalučkom naselju Borik

Gori kuća u banjalučkom naselju Borik


Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.