"Možda"

Pjevačica Sandra Urban Doll snimila pjesmu posvećenu nestalom Mateju Perišu

  • Извор: Курир
  • 19.03.2022. 15:31

Pjevačica koja se predstavlja kao Sandra Urban Doll snimila je pjesmu "Možda" posvećenu nestalom Mateju Perišu za kojim policija intenzivno traga već puna dva i po mjeseca.

Potresni stihovi pjesme dirnuli su i najtvrđa srca, a Sandra je za Kurir otkrila kako je došlo do stvaranja ove potresne numere.

- Pjesma je tužna, ali i sa druge strane je puna nade. Ljudi koji su je čuli su u suzama, ali imaju nadu. Reakcije se mogu vidjeti u komentarima ispod pjesme - rekla je Sandra koja je neko vrijeme po objavljivanju pjesme bila anonimna:

- Smatram da ja kao autor nisam bitna, bitna je pjesma, bitna je poruka i ono što je pjesma stvorila, a to je nada i podsjetnik da se ovaj slučaj ne smije zaboraviti. Matej se ne smije zaboraviti - navela je autorka pjesme za Kurir.

Kako kaže, porodicu Periš još uvek nije upoznala.

- Nisam u kontaktu sa porodicom Periš, ali sam primila pozdrave od gospodina Nenada, preko Igora Jurića i to u momentu kada nisam željela da se zna ko sam. Kada sam vidjela taj snimak, mnogo sam se potresla i dirnulo me je to - priča naša sagovornica:

- Kada se gospodin Nenad bude vratio u Beograd nadam se da ću imati priliku da ga upoznam. Voljela bih da tu porodicu samo zagrlim najsnažnije i da znaju da mogu da računaju na mene šta god im treba.


Тагови:
  • 14:15 Филм

    'Филм

  • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Насљедници (Р) (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.

  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.