Vozilo uništeno

Ovo je BMW smrti u kojem su stradala četvorica mladića

  • Извор: Курир
  • 11.09.2022. 15:22

Automobil BMW X5 u kom je jutros iznad Užica stradalo četvoro mladića potpuno je uništen, što samo govori o silini udarca i brzini kojom se kretao u trenutku nesreće!

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila jutros oko 5.30 časova na putu Užice - Zlatibor učestvovao je terenac "BMW X5", registarskih oznaka Republike Slovenije. Za volanom je bio Vladimir Milošević (27) koji je izgubio kontrolu nad vozilom. Na lici mjesta poginula su trojica mladića, dok je četvrti podlegao povredama u užičko bolnici.

Do nezgode je došlo kada se BMW, za čijim je upravljačem najvjerovatnije bio vlasnik vozila Vladimir Milošević, dolaskom u mjesto Surduk kod baze AD "Putevi" na dijelu puta gdje su tri saobraćajne trake, usljed neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom.

Automobil je izletio s kolovoza sa lijeve strane u pravcu kretanja, udario u betonsku odbojnu ogradu pored asfalta, zatim u kamenu kosinu pored lijeve ivice kolovoza nakon čega se od siline udara prevrnuo na kolovoz.

Na licu mjesta su poginuli su vozač Vladimir M (27), Stefan DŽ. (21), Nikola D (19), dok je Uroš D. (22) preminuo je u bolnici od posljedica teških povreda.

Automobil je potpuno smrskan, a o silini udarca svjedoče slike uništenog vozila.

(Izvor/Foto: Kurir)