Нестала дјевојчица

Нови правац - полиција тражи зелени пунто

  • Извор: Курир
  • 27.03.2024. 19:49

Досадашњи резултати у потрази за д‌јевојчицом Данком Илић (2) која је јуче нестала у насељу Бањско Поље показали су на нови правац у којем треба да иде истрага.

"Обустављена је претрага терена где је девојчица нестала, али је интензивиран рад на проналаску девојчице и неће се одустати док дете не буде нађено", каже извор Курира.

Полиција, између осталог, провјерава зелени пунто,

Сигурносне камере постављене на једној кући у мјесту Бањском пољу код Бора гд‌је је јуче нестала Данка Илић (2), за којом потрага и даље траје, снимиле су зелени пунто који великом брзином пролази улицом неколико минута пошто је мајка примијетила да д‌јевојчице нема.

Богдан упратио гдје живи лопов који му краде грађу, па се лично обрачунао с њим

Богдан упратио гдје живи лопов који му краде грађу, па се лично обрачунао с њим

“На снимку са сигурносних камера постављених на једној кући снимиле су да је улицом у 13.47 великом брзином прошао зелени пунто. На снимку са исте камере, види се и како мајка да Данком и другим д‌јететом истом улицом пролази у 13.10. Да дјевојчице нема, примијетила је само два минута прије него што је аутомобил пројурио улицом”, открива извор Курира.

Према његовим ријечима, камере су снимиле и оца како десетак минута пошто је аутомобил чијем власнику полиција покушава да уђе у траг прошао улицом.

Ексклузивно: Ово је снимак камере са комшијске куће у вријеме Данкиног (2) нестанка

Ексклузивно: Ово је снимак камере са комшијске куће у вријеме Данкиног (2) нестанка

“Неких десетак минута послије тог аутомобила, прошао је и отац, јер му је мајка у међувремену јавила да им нема дјетета, а нешто послије 14 сати види се да стиже и полиција”, додаје овај извор.

Према његовим ријечима, снимак са камера постављених на кући су узели истражитељи.

“Полиција провјерава и да ли возач аутомобила можда има неке информације око нестанка дјетета. То што је прошао великом брзином улицом коју покривају камере не значи неминовно да има било каква сазнања, али истражитељи не искључују ништа за сада, провјеравају сваки траг”, каже саговорник Курира.

МУП о потрази за малом Данком: Истрага иде у новом правцу

МУП о потрази за малом Данком: Истрага иде у новом правцу

Он открива да, иако је камера постављена на тој кући једина у том дијелу Бањског поља, полиција је прикупила велики број снимака са различитих локација у Бору и околини, како би се евентуално утврдило да ли постоји неки нови траг.

Пратите нас и путем Вибера

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:20 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Серија: Од јутра до сутра (12+)