Otac nestalog Splićanina

Nenad Periš: Dobio sam poruku da se u jednoj zgradi nalazi Mateja

  • Извор: Телеграф
  • 17.02.2022. 15:27

Nenad Periš je i dalje u Beogradu. Suprugu i dvije kćerke nije vidio skoro dva mjeseca. Kako sam tvrdi dok je u Srbiji gaji nadu da će naći sina.

- U utorak mi je stigla poruka sa meni nepoznatog broja. Tu je samo pisala adresa, a pošiljalac mi je tvrdio da ako odem tamo naći ću živog sina jer ga on viđa. U njoj nije pisao grad, pa sam morao da zovem i hrvatsku policiju. Beogradska policija je bila na adresi i u pitanju je jedna stambeno-poslovna zgrada. Međutim, to nije bio Matej. Ovim putem se zahvaljujem srpskoj policiji na profesionalnom radu koji mi uliva povjerenje da će mog sina naći - kaže za  Nenad Periš, otac nestalog Mateja.

On dodaje da i dalje sve što dobije proslijeđuje inspektorima.

- U kontaktu sam sa policijom. Sve što saznam proslijeđujem inspektorima, od informacija do snimaka. Mogu vam reći da je prošlo 50 dana i da će biti veliko iznenađenje ako ga nađem živoga. Samo ću ga zagrliti i povesti kući - kaže Periš.

Mladi Splićanin nestao je posljednjeg dana prošle godine kada je u majici kratkih rukava napustio beogradski klub "Gotik". On je tri puta pokušao da zaustavi taksi. Posljednji put je snimljen u blizini Save. Signal njegovog mobilnog telefona uhvaćen je dva i po sata kasnije kod Velikog ratnog ostrva.

Тагови:
  • 17:50 Емисија: На ивици терена (Р)

    Наши 'златни момци' Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић упознаће вас са искуствима играча, њиховим циљевима, жељама, и приближити вам живот великих српских спортиста који су се већ уписали у историју највећих европских клубова.

  • 18:20 Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

    ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм

    '' Филм