Потребно прикупити средства

Милошу одстрањен бубрег којег му је донирала дјевојка, чека га нова трансплатација

  • Извор: Агенције
  • 11.01.2024. 12:38

Милош је успио да прикупи неопходна средства за трансплантацију бубрега у иностранству која је обављена 2.новембра 2023. године, али нажалост усљед компликација које су наступиле трансплантирани бубрег морао је бити одстрањен као и дио танког цријева.

Спроведено је антибиотско лијечење након ког се Милош вратио у Србију.

Милошу Марковићу (30) из Стрмова којем је дјевојка Марија донирала бубрег стање се погоршало након трансплатације која је обављена у Турској. Трансплантирани бубрег је одстрањен, а са њим и дио танког цријева. Kако би се Милошево стање побољшало потребно је у најкраћем року обавити нову трансплантацију бубрега за шта му је потребна помоћ свих хуманих људи.

Милошу је 2016. године дијагностификован мембраноприлиферативног ГМН иницијално манифестованог бубрежном инсуфицијенцијом, а од 2018. године отпочет је хемодијализни програм лијечења. Више пута је хоспитализован у Kлиници за нефрологију ВМА, а установљене дијагнозе су: Хронична болест бубрега 5. Степена, Хронични запаљенски бубрежни синдром-Дифузни мезангиокапиларни гломерулонепхритис.

Милош је успио да прикупи неопходна средства за трансплантацију бубрега у иностранству која је обављена 2.новембра 2023. године, али на жалост усљед компликација које су наступиле трансплантирани бубрег морао је бити одстрањен као и дио танког цријева. Спроведено је антибиотско лијечење након ког се Милош вратио у Србију.

Почетком децембра прошле године хитно је хоспитализован на ВМА усљед осјећаја опште слабости, екстремне малаксалости и осјећаја недостатка ваздуха.

Kако би се Милошево стање побољшало потребно је у најкраћем року обавити нову трансплантацију бубрега.

Милош није у могућности да самостално обезбиједи финансијска средства за лијечење у иностранству па се овим путем обраћа свим хуманим људима да му помогну својим донацијама јер нема времена за чекање.

Средства су му потребна за трансплантацију бубрега и лијечење у иностранству, лабораторијске анализе, контролне прегледе, лијекове, суплементе као и за путне трошкове и трошкове смјештаја у току лијечења.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:30 На ивици терена

    На ивици терена

  • 21:00 Емисија: Ћирилица

    Ауторска емисија Миломира Марића.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм