Нестао у Београду

Милан из Цириха нестао прије неколико дана, породица мисли да је у секти

  • Извор: Блиц
  • 16.06.2024. 08:45

Милан Барбуловић (36) из Цириха нестао је у уторак, 11. јуна, у Београду на Врачару и од тада му се губи сваки траг.

Његова тетка каже да је ван себе.

– Живим у Аустрији, а Милан живи у Цириху и тамо има пројектантску фирму. Он је дошао крајем маја у Србију и, чим је слетио на аеродром, узео је рента-кар. Помињао је обилазак Неготина, манастира Тумане и Ртња, а на крају је отишао у Београд, гд‌је је и изнајмио стан на Врачару на мјесец дана – започела је тетка несталог Милана.

Хрватска: Ученик пријетио да ће донијети пиштољ у школу

Хрватска: Ученик пријетио да ће донијети пиштољ у школу

Како је даље објаснила видно узнемирена жена, Миланов нестанак је пријавио јуче његов отац у Неготину, а посљедњи пут је са њим контактирала његова мајка у понед‌јељак.

– Његов отац је пријавио нестанак, а посљедњи пут се са својом мајком чуо у понед‌јељак, али само преко порука. Она је хтјела да се виде, али он није могао – рекла је тетка несталог мушкарца.

Она је потом рекла да је Милан посљедњи био онлајн на мрежама у сриједу око 16.30 сати, али и да су чак и након тога покушавали да ступе у контакт са њим.

Понос Републике: Андреа и Небојша међу најбољим студентима медицине

Понос Републике: Андреа и Небојша међу најбољим студентима медицине

– У пар наврата сви смо покушали на циришки број да га зовемо. Тај број је био доступан до јуче, а јуче је почела да се јавља секретарица. У два три наврата се чак јавила и нека Сара на тај телефон, која је рекла да је могуће да је дошло до “комбинације у вези” и да она наводно покушава да нађе сестру у Цириху – објаснила је за Блиц тетка несталог мушкарца.

“Плашимо се да је упао у секту”

Саговорница је потом објаснила да се породица плаши да је Милан упао у секту, јер је његово понашање превише чудно.

– Ми се плашимо да је упао у секту. И раније је имао испада у здравственом смислу и убијеђени смо да га је секта узела под своје. Све је толико замршено и више апсолутно нисмо сигурни о чему се овд‌је ради. Он је млад човјек, перспективан, очито је да је наишао неки проблем чим је све вријеме био тако мистериозан. Он ово није сам урадио, нешто или неко је дао њему подршку за тако нешто – рекла је саговорница

Телефон посљедњи пут лоциран у Великом Градишту

Тетка несталог мушкарца је потом објаснила да је цијела породица ван себе због цијеле ситуације, као и да је Миланов телефон посљедњи пут лоциран у неком ресторану у Великом Градишту.

Албанци испред хотела провоцирају фудбалере Србије, не знају да су отишли

Албанци испред хотела провоцирају фудбалере Србије, не знају да су отишли

На крају разговора, саговорница је напоменула и да је Миланов рачун блокиран, јер се плаше да неко други располаже његовим новцем, али и телефоном и лаптопом који је понио са собом у Србију.

Блокиран мејл

– Његов рачун је блокиран од јуче, јер ми не знамо ко располаже његовим новцем. На лаптопу његовом који је остао у фирми у Цириху, вид‌јели смо да је неко покушавао да уђе на његов налог преко радног лаптопа који је понио са собом. На Њемачком језику пише да му је блокиран мејл јер неко превише пута укуцао погрешну лозинку – објаснила је саговорница.

Породица и пријатељи моле све да, ако га виде, то јаве најближој полицијској станици или на телефон 069/426-2195.

Пратите нас и путем Вибера

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:40 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?