Donji Milanovac

Milan Ilić nestao nakon krsne slave, ostavio pismo

  • 22.12.2020. 19:15

Milan Ilić (34), iz Donjeg Milanovca, koji je nestao 20. decembra, nakon odlaska iz porodične kuće porodici je ostavio pismo.

Nije poznata sadržina teksta, ali iz izvora bliskim istrazi nezvanično se saznaje da je Ilić naveo da želi da pokuša da se sam snađe u životu, kao i da ima ideje kako će urediti svoj život, navode Novosti.

U Donjem Milanovcu kažu da su Milana slabo poznavali, jer je on često boravio u inostranstvu. Govori nekoliko jezika i važi za vrlo inteligentnog momka.

Milan je iz porodične kuće otišao dan poslije proslave krsne slave Svetog Nikole.

Posljednji put je viđen 20. decembra i tada mu se gubi svaki trag, a dodatnu enigmu predstavlja to što se na njegov vajber, nakon odlaska, javio nepoznat čovjek, tvrdeći da je iz Svilajnca i da je broj njegov.

Za vrijeme razgovora, mlađi brat je uspio da usnimi tog čovjeka, za koga Ilićeva porodica kaže da ga prije nisu nikada vidjeli.

  • 12:45 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    ''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.