Lazarevac

Komšije o majci djevojčice (3) koja se otrovala alkoholom: Nismo mogli da živimo od nje

  • Izvor: Kurir
  • 13.09.2024. 21:25

Slučaj trovanja alkoholom djevojčice (3) u Lazarevcu uznemirio je javnost, a sada su se oglasile i komšije. Da podsjetimo, komšija je zatekao djevojčicu bez svijesti u kući, a roditelji djeteta nisu bili kod kuće u tim trenucima.

"Doselili su se ovdje prije nekih 5-6 godina. Od početka smo imali problem sa njenom majkom. Nismo mogli da živimo od nje. Uvijek je bila problematična i spremna da se svađa. Svi smo mi za nju glupi, jedino je ona pametna.

Ovo dvoje malih su mi došli na vrati i rekli: 'Pomozite nam, seki je pozlilo, umire'. Ja nisam znao šta me snašlo ni šta da radim. Izašao sam i vidio dijete kako leži onesviješćeno na trampolini. Pitao sam djevojčicu da li joj se sestra pala, da li je imala sunčanicu, da su joj davali nešto da jede.

Pao snijeg u BiH

Pao snijeg u BiH

Ona je držala neku flašu iz koje je kako kaže djevojčica nešto popila i prosula. Rekao sam umivajte je malo vodom. Da stvar bude još gora niko od djece nije imao nikakav kontakt da mi da koga da zovem. Telefoni im ugašeni, kažu prazna baterija. Djeca sama u kući, nisu mi ni rekli da im je majka u bolnici.

Niko u selu kola nema da je poveze do bolnice, nađem broj telefona u kući i pozovem oca koji je u tom trenutku bio u Šapcu i vozio turu. Odmah je krenuo ovamo, ali je stigao tek za nekih sat i po, dva i odveo je u bolnicu. Nije mi jasno ni ko je donio tu flašu, ni kako je dijete došlo do nje, ta flaša je morala da se podigne negdje da nije nadohvat djece. Njena majka je dovodila mnoge muškarce u kuću. Nikad o djeci nije brinula, ko zna koliko dugo su oni sami.

Izbo roditelje, pa se zabarikadirao u stanu, a onda se bacio sa balkona

Izbo roditelje, pa se zabarikadirao u stanu, a onda se bacio sa balkona

Ja sam je posljednji put vidio u nedjelju. Čuo sam da su joj djeca iz prvog braka prije nego što su se doselili, neko vrijeme bila u hraniteljskoj porodici. Njen najstariji sin iz prvog braka je više puta bježao od kuće. Sjedne sam u autobus i ode. Nalazili su ga u Beogradu, Barajevu, Ripnju.

Dovedu ga kući, poslije nekog vremena opet pobjegne. Centar za socijalni rad je davno trebalo da reaguje. Sto puta sam se prekrstio samo da dijete ostane živo", ispričao je zabrinuti komšija.

(Kurir)

Pratite nas i putem Vibera

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 17:00 Odmetnica (12+) (R)

    Odmetnica (12+) (R)

  • 17:50 Еmisija: Еnergo klub (R)

    Relevantne aktuelnosti iz oblasti proizvodnje električne energije.

  • 18:20 Еmisija: Narod priča (R)

    Autorska putopisno-reportažna emisija novinarke Biljane Stokić.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.