Директор Центра за несталу и злостављану децу

Јурић о Данкином нестанку: Не видим крај ове агоније

  • Извор: Агенције
  • 29.03.2024. 09:55

Директор Центра за несталу и злостављану децу Игор Јурић изјавио је данас да у случају нестанка двогодишње дјевојчице Данке Илић у Бањском Пољу код Бора, све околности које су довеле до овог нестанка буде сумњу.

Како је рекао, сумњу буде и изјаве блиских људи дјевојчице које су контрадикторне, јер је у првом маху било тешко повјеровати да је дјевојчица од двије године могла да иде тако далеко да чак и полиција која је дошла врло брзо на лице мјеста није могла да је пронађе.

Проговорили познаници родитеља мале Данке - ево шта су открили

Проговорили познаници родитеља мале Данке - ево шта су открили

"Ово је један врло специфичан случај прије свега због узраста дјетета, и с обзиром да је дијете потпуно немоћно да нешто само уради онда се све своди на околину и људе у близини самог дјетета. Чини ми се да не постоји особа која је у близини а да не буди сумњу. Не упирем прст ни у кога него објективно сагледавам чињенице које су тренутно актуелне и које говоре о томе да сумња мора постојати и да постоји због свих тих чињеница", навео је он за Танјуг.

Јурић каже да је сама посјета министра унутрашњих послова Братислава Гашића мјесту гдје је дјевојчица нестала, као и мотивација људи и припадника МУП-а на терену, показатељ колико се озбиљно ради на самом случају и колико је енергије и снаге уложено да се овај случај ријеши.

"Јуче сам се надао, гледајући шта се све дешава да ће оперативним радом то бити ријешено и да ћемо имати епилог цијеле приче, али је дефинитивно ово један изузетно тежак и комплексан случај. Нажалост сада не видим и не назирем тачно крај цијеле ове агоније", изјавио је он.

Један од ухапшених у Хаџићима због Данкиног нестанак изнио одбрану - ево шта је рекао

Један од ухапшених у Хаџићима због Данкиног нестанак изнио одбрану - ево шта је рекао

Према његовим ријечима, у сваком нестанку вријеме је кључно и да је како пролази вријеме, могућност да се дијете врати живо све мање због чега је, додаје он, неопходно да се људи припреме и на најгоре вијести.

Ужасни призори из дворишта гдје је нестала малена Данка

Ужасни призори из дворишта гдје је нестала малена Данка



Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм