Родитељи се иселили

Проговорили познаници родитеља мале Данке - ево шта су открили

  • Извор: Курир
  • 29.03.2024. 09:03

Потрага за двогодишњом дјевојчицом Данком Илић још је у току, а екипа Курира у међувремену обишла је и мјесто на којем брачни пар Милош и Ивана, живе у Бору са дјецом.

Међутим, на адреси никога нису нашли, с обзиром на то да су родитељи мале Данке сатима били на саслушању, а Милошеви родитељи који су живјели са њима, иселили су се, како сазнају, недавно.

"Ивану и Милоша смо стално виђали до прије неколико дана, односно док се све ово није издешавало, штавише дан прије нестанка мале Данке, видјели смо Ивану са дјецом на излазу из зграде. Послије тога када смо чули шта се десило, били смо у шоку, и даље не можемо да вјерујемо да малене нема, надамо се да ће је наћи живу, али ко зна“, рекле су комшије породице Илић за Курир.

Хитно појачање стигло до куће код које је нестала Данка Илић

Хитно појачање стигло до куће код које је нестала Данка Илић

Како пише Курир, у згради у којој живе до недавно су становали заједно са Милошевим родитељима, међутим, како комшије кажу, прије неколико дана старији људи су се иселили вјероватно због тога што је треће дијете на путу, те је стан већ постао тијесан за двије породице.

"Дуго година су живјели овдје, и то складно, никада нисмо чули да се неко од њих свађао, а довољно су танки зидови. Међутим, Ивана је трећи пут остала у другом стању, трособан стан за све њих је постао очигледно мали“, испричао је други комшија који живи у истој згради.

Наиме, Данкин отац ради у МТС-у, док се Ивана тек недавно запослила на једној оближњој пумпи.

Четврти дан потраге за Данком Илић (2)

Четврти дан потраге за Данком Илић (2)

Такође, новинари су разговарали и са првим комшијом родитеља мале Данке, када је човјек објаснио да до његових врата живе мирни људи, као и то да их је све узнемирила чињеница да је двогодишња дјевојчица тек тако нестала.

"Видио сам их баш прије него што се све ово десило. Они су нормална породица, нервира нас што чујемо свакакве приче, али у данашњем свијету се свашта дешава, само се надамо најбољем, баш је незгодна ситуација“, испричао је потом први комшија и надовезао се на дешавања испред појате у Бањском пољу:

"Ја нисам ни знао да су они тамо имали викендицу, чуо сам да Ивана годинама није крочила тамо и стварно је чудно да се све ово деси баш када је посјетила појату послије толико година, притом напуштену.“

Подсјетимо, данима се трага за малом Данком Илић (2), када јој се 27. марта око 14 часова губи сваки траг након што се њена мајка окренула како би дала воду другом дјетету. У потрагу за Данком укључили су се, поред полиције и жандармерије, тако и сви људи добре воље, међутим потрага је обустављена, након што је јављено да сви досадашњи резултати указују да се дјевојчица не налази на подручју површине око 10 квадратних километара.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.