Квар система

Хитно саопштење ''Ер Србије'', позивају путнике да дођу раније на аеродром

  • Извор: СРНА
  • 10.08.2024. 17:15

Српска авио-компанија "Ер Србија" саопштила је да је усљед новог квара ИТ система на београдском аеродрому дошло до стварања већих гужви на шалтерима за пријаву на летове и да су као посљедица тога забиљежена кашњења већине летова авио-компанија, укључујући и "Ер Србију".

Из компаније "Ер Србија" позвали су путнике да на београдски аеродром дођу најкасније три часа прије планираног лета због веома успореног процеса пријаве на лет.

"Ер Србија" је путницима упутила извињење због најављених одступања, до којих долази због околности које су ван контроле српске националне авио-компаније.

У саопштењу српске авио-компаније истакли су да одступања од планираног реда летења могу даље довести до потенцијалних помјерања аеродромских слотова од европске контроле летења и даљих посљедичних кашњења, истицања радног времена посаде, као и истицања радног времена појединих аеродрома.

Ћосић за АТВ: Градови и општине у Српској нису позвани да се пријављују на било какве америчке програме

Ћосић за АТВ: Градови и општине у Српској нису позвани да се пријављују на било какве америчке програме

Надлежне службе "Ер Србије" предузимају све што је у њиховој моћи да се смање посљедице квара ИТ система београдског аеродрома по путнике.

"Сви путници који евентуално буду изгубили своје конекције, биће преусмјерени на алтернативне летове", истичу из "Ер Србије" и подсјећају да се путници за све информације могу обратити контакт-центру те компаније или посјетити сајт.

Пратите нас и путем Вибера

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:15 Серија: Ко те шиша (12+)

    Серија: Ко те шиша (12+)

  • 21:45 Серија: Преко Атлантика (12+)

    ''Серија: Преко Атлантика (12+)